■ højt service niveau

■ altid med et smil på læben

■ alle opgaver tages ind

Vi tilbyder​

Fokus på den unikke løsning

Har du et projekt eller en idé, der kræver lidt ekstra? Hos mig sættes der stor pris på opgaver, der er en smule anderledes og hvor godt håndværk gør en forskel. Her er fokus på den unikke løsning, hvor æstetik, kvalitet og budget går op i en højere enhed. Det kan være alt fra specialfremstillede møbler og indretninger af rum til anderledes huse.

Fast samarbejde med arkitekt

Jeg har blandt andet været med til at bygge indretningen af 20 villaer i Norge. I tæt samarbejde med indretningsarkitekten Tine Hundrup. Samarbejdet har været stor succes. Som kunde får du den bedste løsning, når en dygtig indretningsarkitekt som Tine kan omsætte dine ideer til konkret og funktionelt design, jeg kan bygge op. Tine har øje for spændende materialekombinationer, så i fællesskab kan vi sørge for, at du får en helt unik boligindretning.​
​​

En aftale er en aftale

Et godt håndværk handler ikke kun om at være god til at bygge. Aftaler skal overholdes. Derfor kan du være sikker på, at alle aftaler altid bliver overholdt. Både dem om økonomi, leverings- og mødetider. Desuden er det naturligt, at vi tager hensyn til det hjem, man færdes i. Dvs. vi passer på tingene, flytter dem evt. et sikkert sted her, og sørger for at rydde op, fjerne emballage og støvsuge efter os.

Du kan se eksempler på løsninger her »​​​

​KONTAKT MIG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen herunder, og jeg sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​ 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt